1406 - φόρεμα από εκρού βαμβακερό τούλι και κιπούρ δαντέλα, 1428 - φόρεμα από λευκό βαμβακερό τούλι και δαντέλα

Η Εταιρία «La Joie-Άννα Χαλακατεβάκη» δραστηριοποιείται εδώ και δεκαπέντε χρόνια στο σχεδιασμό, κατασκευή και πώληση βαπτιστικών ειδών στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με προϊόντα που ξεχωρίζουν τόσο για την ανώτερη ποιότητα όσο και για την υψηλή αισθητική τους.

Με χαρακτήρα σύγχρονο αλλά και διαχρονικό συνεχίζει και φέτος να σας προσφέρει χειροποίητα προϊόντα άριστης ποιότητας κατασκευασμένα εξολοκλήρου στην Ελλάδα μέσα από μια τεράστια ποικιλία υλικών και σε μια ευρεία γκάμα τιμών.

Οι συλλογές μας περιλαμβάνουν ολοκληρωμένες προτάσεις γύρω από την βάπτιση ή ιδιαίτερη εκδήλωση, μοναδικές ενδυματολογικές δημιουργίες, τσάντες, κουτιά, βαλίτσες, λαμπάδες, λαδόπανα, λαδοσέτ, μαρτυρικά, μπομπονιέρες, γούρια, είδη διακόσμησης όλα σχεδιασμένα με πρωτοτυπία και ευαισθησία.

Επιπλέον θα βρείτε μεγάλη συλλογή σε πασχαλινές λαμπάδες, χριστουγεννιάτικα στολίδια, στολισμούς και εποχιακά είδη δώρων.

Με αξιοπιστία και σεβασμό στους πελάτες της, η εταιρεία «La Joie» συνεργάζεται με τους μεγαλύτερους ομίλους στον χώρο της βάπτισης και παιδικής ένδυσης.

Με χειροποίητα και προσεγμένα αντικείμενα, η εταιρία μας δεσμεύεται σε κάθε συλλογή της να παρουσιάζει το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα ώστε να αφήσει τις ωραιότερες εντυπώσεις.

Η Εταιρία μας λαμβάνει μέρος κάθε χρόνο στην μεγαλύτερη έκθεση Γάμου και Βάπτισης στην Ελλάδα (Bride Line) που απευθύνεται μόνο σε εμπόρους με ένα πολλά υποσχόμενο περίπτερο.

Τα προϊόντα «La Joie» θα τα βρείτε σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε πολλές χώρες του εξωτερικού.

1470 λινή καρό πουκαμίσα και λινό παντελόνι • 1471 σύνολο από βαμβακερή καπαρντίνα